Kopie homepage

Hoex Industrie Bouw

Wij begeleiden u van locatiekeuze, eerste schets tot en met de sleutelklare oplevering en nazorg bij de realisering van uw bedrijfsgebouw.

Onze turn-key benadering ontzorgt u. Ons bouwteam staat garant voor een kwalitatieve vlotte oplossing binnen uw budget, eisen en wensen.

LEES MEER

EHP_2475

Hoex Agrarische Bouw

Hoex Agrarische Bouw is al sinds het bestaan van het bedrijf een begrip in de agrarische sector. Wij zijn gespecialiseerd in stallenbouw, zoals varkensstallen, rundveestallen en pluimveestallen. Wilt u ook profiteren van onze kennis en van de nieuwste ontwikkelingen?

LEES MEER

Hoex Bouwgrond | Industriegrond

Om bouwplannen te realiseren hebt u bouwgrond nodig. Hoex Group heeft diverse percelen beschikbaar tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Wij weten wat mogelijk is en welke procedures gevolgd moeten worden. Benieuwd op welke locaties bouwgrond beschikbaar is?

LEES MEER

Hoex Particuliere Bouw

Wij bouwen wat u samen met uw architect of adviesbureau heeft bedacht.

Maar wij kunnen u ook van A t/m Z ontzorgen bij de realisatie van uw droomhuis. In overleg met u selecteren we een architect en voor de realisering van uw droomhuis. Er wordt rekening gehouden met het beschikbare budget. Onze dochterondernemingen leveren uw woning compleet op inclusief interieurbetimmering, keuken en badkamer. 

Voor het gehele traject kunt u bij ons terecht.

LEES MEER

nieuwbouw-001

Hoex Hallenbouw

Met de “De Hoex Module hal” is het heel eenvoudig om snel en zonder zorgen tegen zeer lage investeringen een hoogwaardige bedrijfshuisvesting te realiseren.

Het ''Modulaire Hallen'' concept van Hoex zorgt voor lage bouwkosten, een kortere bouwtijd en lage exploitatiekosten door de toepassing van zeer hoogwaardige materialen.

Met de Hoex “Module hal” kunt u snel, eenvoudig, met een beperkte investering én zonder zorgen uw bedrijfshuisvesting realiseren.

LEES MEER

 

financieel

Hoex Project ontwikkeling

Bij bouwplannen zijn investering gemoeid. Hoex Onroerende zaken heeft ideeën en concepten ontwikkeld om uw bouwplan ook daadwerkelijk te realiseren. Maak een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden op een rij te zetten. Bij de Hoex Group blijkt vaak meer mogelijk dan u voor mogelijk hield.

LEES MEER

Strakk

Gepassioneerd vakmanschap
In ieder detail
Of u nu kiest voor een trap, deur, keuken of totaalinterieur: de details maken het verschil tussen goed en perfect. Alles wordt zorgvuldig op elkaar afgestemd. Strakk streeft naar perfectie en dat is wat het interieur van Strakk tot een ''Strakk Interieur'' maakt.

LEES MEER

Houtz

Wij zijn deuren
Houtz is de toonaangevende specialist op het gebied van binnen- en buitendeuren.

Bijzonder maatwerk gemaakt door specialisten. Houtz ontwerpt deuren met oog voor detail, gecombineerd met de nieuwste technieken.

LEES MEER

 

 

 

Waarom de Hoex Group?

[fa icon="fa-check"] AL RUIM  45 JAAR BOUWEN MET PASSIE

De Hoex Group heeft meer dan 45 jaar ervaring in de bouw en interieur.
 Vakmanschap en kwaliteit staan bij ons centraal.


[fa icon="fa-check"]
"GROOT GEWORDEN DOOR INNOVATIE"

Door steeds weer te blijven innoveren kunnen we voorop blijven lopen. Steeds weer ontwerpt en ontwikkeld Hoexbouw nieuwe technologieën en methodes waarmee snel en verbeterd gebouwd kan worden. Hiermee is Hoex een echte trendsetter!! Natuurlijk kunt u als opdrachtgever daar maximaal van profiteren. Succes verzekerd!!


[fa icon="fa-check"]
WIJ BOUWEN DUURZAAM

Duurzaam bouwen en ontwikkelen is tegenwoordig niet meer een begrip maar een vereiste. Hoex Group past de modernste technieken toe, is op de hoogte van de regelgeving en is daarmee in staat meerwaarde te creëren. Hoex Group is bekend met de nieuwste en meest efficiënte (bouw)technieken die aan de huidige regelgevingen en normen voldoen. Hiermee bespaart u o.a. op bouwtijd, energiekosten en onderhoud.

Wie is de Hoexgroup?

Wij zijn een bouwbedrijf uit Oostrum met al meer dan 45 jaar ervaring in de bouw. Vakmanschap en kwaliteit staan bij ons centraal.

Hoexgroup is een modern bouwbedrijf met een grote staat van dienst. Sinds 1970 is het familiebedrijf een begrip in Noord- en Midden-Limburg en Brabant. Of het gaat om utiliteitsbouw, agrarische bouw, nieuwbouw, verbouw of woningbouw, de vakmensen van Hoexgroup staan graag voor uw klaar. Wij staan garant voor kwaliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid.Een persoonlijk advies, duidelijke offertes en goede begeleiding tijdens de bouw zijn voor ons de basis om tot een goed eindresultaat te komen.

Wij zorgen er altijd voor dat de nieuwste kennis kan worden toegepast. Zo kunnen we voorop lopen wat betreft snelheid en techniek!