Over de Hoex Group

Maak kennis met de HOEX GROUP

GROOT GEWORDEN DOOR INNOVATIE

Door steeds weer te blijven innoveren kunnen we voorop blijven lopen. Steeds weer ontwerpen en ontwikkelen de bedrijven uit de Hoex Group nieuwe technologieën en methodes waarmee snel en verbeterd gebouwd kan worden. Hiermee is Hoex baanbrekend, een echte trendsetter. Natuurlijk kunt u als opdrachtgever daar maximaal van profiteren. Succes verzekerd!


WIJ BOUWEN DUURZAAM

Duurzaam bouwen en ontwikkelen is tegenwoordig niet meer een begrip maar een vereiste. De bedrijven uit de Hoex Group passen de modernste technieken toe, zijn op de hoogte van de regelgeving en zijn daarmee in staat meerwaarde te creëren. Onze bedrijven zijn bekend met de nieuwste en meest efficiënte (bouw)technieken die aan de huidige regelgevingen en normen voldoen. Hiermee bespaart u o.a. op bouwtijd, energiekosten en onderhoud.

 

KWALITEIT IN BOUW EN INTERIEURBOUW

De Hoex Group is een groep moderne bouw- en interieurbouwbedrijven, gevestigd in Oostrum. We hebben zo’n 50 jaar ervaring in de bouw, waarbij we vakmanschap en kwaliteit centraal stellen. Onze bedrijven staan garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en deskundigheid. Dat maakt Hoex Group de ideale partner voor al uw project in de agrarische bouw, industriebouw, nieuwbouw, verbouw of (luxe)woningbouw.


GEEN VRAAG IS ONS TE GEK

We realiseren veel projecten in Limburg en Brabant, maar werken in heel Nederland en Duitsland. Om tot een goed eindresultaat te komen, hanteren onze bedrijven en vakmensen een persoonlijke benadering met duidelijke offertes. Daarnaast zorgen we voor goede begeleiding tijdens het traject. Heeft u bijzondere vragen of wensen? Wij houden wel van een uitdaging! Neem contact op met een van onze bedrijven en laat u verrassen.